Värmande i vinter

Snön ligger fortfarande vit ute och vintern är här. Vårt senaste inlägg har handlat till stor del i hur du blir trendigast i vår och vilka trender som gäller våren och sommaren 2014. Idag tänkte vi istället ta upp några tips på hur du klär dig trendigt och håller dig varm under vårens kallaste månader. Närmare bestämt två olika plagg som värmer gott om vintern; ponchon och scarfen eller halsduken.

PonchoPonchos

En poncho är ett perfekt plagg att använda då man är frusen. Det är ett stilfullt och värmande plagg på samma gång. Genom att ta på sig en poncho sätter man stilen och kan matcha med ett par enkla byxor och tröja under. Ponchon är ett plagg som blivit allt mer ”inne” och modernt och plagget används både vår och höst som komplement till jackan men även som en extra tröja inomhus då det är kallare.  Väljer det man det senare alternativet, att använda som en tröja inomhus finns det idag många snygga ponchos på marknaden i en kvalité som gör att de passar även inne. Ett exempel hittar du på frokenfraken.se där det finns en poncho i batik-färgning i lila och rosa med en asymmetrisk design. Denna är väldigt snygg att använda i vår och stämmer bra överens med vårens färger och trender.

Scarfar och halsdukar

Ett annat plagg som är mycket praktiskt och även snyggt att använda som accessoar till sin övriga klädsel är scarfen eller halsduken. De senaste åren har det blivit väldigt modern att använda detta som accessoar, för både män och kvinnor. Är man den mer frusna typen är detta ett perfekt komplement till outfiten. Hur man knyter scarfen eller halsduken beror på hur man vill att sin outfit ska se ut. Kolla in på hemmetsveckotidning.se, där har de ett Youtubeklipp på 25 olika sätt att knyta en scarf. Perfekt för dig som behöver inspiration på hur du kan variera användandet av scarfen.