Tidlöst mode – Kläder och accessoarer som alltid funkar

ballerinaskorMånga modeflugor kommer och går. De blir enormt populära under en sommar när alla bär dem, men försvinner sedan för att aldrig komma tillbaka. Men sen finns tidlöst mode som tycks komma och gå med några års mellanrum, och vissa stilar som aldrig ens tycks ta ett uppehåll i sin popularitet.

·     Djurmönster Leopard, tiger, zebra eller giraff. Naturliga mönster med naturliga färger som passar perfekt för skor, väskor eller andra accessoarer. Undvik större klädesplagg i dessa mönster eftersom de lätt tar över en hel utstyrsel.

·     Pärlhalsband – Det klassiska pärlhalsbandet kommer aldrig bli gammalt. Lyxigt men samtidigt enkelt. Kan med fördel användas både i vardagen och på fest.

·     Tunna halskedjor – Diskreta, eleganta och verkligen tidlösa smycken. Den tunna halskedjan av guld, silver, platina eller andra metaller kan med fördel bäras som den är, men kan även ackompanjeras av ett mindre hängsmycke för en något tyngre look.

·     Liten svart klänning – Detta knälånga plagg bör finnas i varje kvinnas garderob. Den är enkel, elegant och mångsidig. Bär den till jobbet, på cocktailpartyt, på dejten eller i vardagen.

·     Pennkjolen – Denna kjol är smickrande för i stort sett alla kroppstyper. Bär den med en vit blus så har du en helt perfekt look för kontoret. Byt till en något gladare blus eller tröja, och vips så är du reda för en kväll på stan.

·     Ballerinaskor – Får du ont i fötterna av högklackat, men vill ändå uppnå den där sofistikerade looken? Då är ballerinaskon något för dig. Enkla och bekväma att både gå och dansa i, men samtidigt tillräckligt eleganta för att passa till i stort sett allt.

·     Chanel 2.55 – Av många ansedd att vara handväskornas handväska. Coco Chanel designade på 20-talet en revolutionerande väska, och hennes omdesign av denna på 50-talet resulterade i modellen 2.55. Vare sig du väljer att investera i originalet eller någon av de nyare modellerna med andra färger, så kommer denna väska garanterat att höja nivån på din utstyrsel.