Snyggt under

Att vara snygg även under är något som på senare år kommit mer och mer. Både män och kvinnor är idag medvetna om vilka underkläder de väljer, hur det matchar till övriga outfiten och hur det ser ut för sin partner. Att få bära ett par snygga underkläder gör att man känner sig mer uppklädd, även fast inte alla ser dem.

Dam

Snygga underkläderFör kvinnor är valmöjligheterna större vad gäller underkläder och det finns idag en uppsjö av snygga underkläder. Att hitta en kombination av ”behagligt att bära” och samtidigt se snyggt och attraktivt ut är det som gäller.

Till nederdelen för kvinnor finns idag några olika modeller, vilket man väljer är mycket bara tycke och smak. På 1990-talet hyllades stringtrosan och de flesta kvinnor införskaffade dem. Stringtrosan är även het idag men för den som vill ha en mer täckande modell finns det många snygga hipsters och halvboxer i snygga sexiga material.

Att välja bh är inte alltid så lätt. Det gäller att hitta en modell som passar till sin kroppstyp, så att bh:n sitter behagligt och ger det lyft som behövs. De vanligaste bh:arna är med eller utan bygel, vadderad eller push-up. Ska du köpa din bh online brukar det finnas mått med så att man kan räkna ut vilken storlek man behöver.

Vi har hittat några riktigt snygga och sexiga underkkläder på en sida online, majsans.com. Majsans erbjuder ett vågat sortiment som ändå inger stil och kvalité. Här kan du verkligen hitta sexiga underkläder som inte alla andra har. Det som är bra på denna sida också är att man antingen kan köpa en del, exempelvis en bh, eller köpa ett helt set. Bh:arna är i bra kvalité och form och de har både små och stora kupstorlekar för att passa alla.

Män

Underkläder för män har i många år varit densamma och den stora frågan har varit om man ska välja en boxermodell eller en vanlig y-front. Idag däremot så har män blivit mer och mer medvetna, även om underkläder och det finns idag många stora designers som inriktat sig på just herrunderkläder. Kollar man exempelvis på H&M:s herr underkläder finns det idag en hel serie från David Beckham som är riktigt snygga. Designen är enkel och färgerna ljusa vilket ger en känsla av fräschhet och stil. Vill du se bilder på Bekhams snygga underkläder kan du kolla in på hans Facebook sida, där finns många snygga bilder att se.