Snyggt till sommaren

Att börja leta efter snygga kläder till sommaren brukar kunna kännas som det roligaste uppdraget på hela året. Man tänker sig den sommarvarma staden, dagarna på landet och utflykter med familj och vänner.

Det är naturligtvis inte alltid så enkelt. Faktum är att hela processen kring att hitta de där perfekta sommarplaggen kan ge upphov till en del ångest. För att lindra en del av frustrationen kan man göra som man aldrig gör och börja med att inte skena iväg i fantasin.

Strandkläder

Börja enkelt

Att börja med enklare basplagg som passar vid alla humör och bygga på garderoben under sommarmånaderna brukar innebära bättre investeringar än att köpa allt på en gång när snön har lagt sig. Enfärgade och enkelt skurna plagg som linnen, kortärmade tröjor, shorts, klänningar och kjolar kan kombineras med accessoarer in i det oändliga och brukar i slutändan bli favoriter eftersom alla väskor, skor och tillfällen funkar med en liten svart.

Gångbara outfits som shorts med kavaj, leggings och oversize-toppar, byxdressen och 50-talskombinationer är perfekta för sommarkvällen och kan hållas både stilrena och göras experimentella beroende på humör. Avvakta sommarkvällarna och investera för vardagarna! Att piffa till kläder inför fest är aldrig ett problem under sommaren. Däremot är det onödigt att sitta med tio partyklänningar som du inte har lust att dra på dig mitt på ljusa dagen.

Kläder för stranden

Badsäsongen innebär helt olika saker för olika människor. Att hitta snygga strandkläder är för många ett måste. Det finns alltid härliga badkläder att skruda om till oavsett inställning till den exponering av kroppen som stranden ofta innebär. Köp inte något som du inte känner dig bekväm i, det blir ingen trevlig stund vid badet då, och det spelar ingen roll vad din närmsta modetidning säger ska vara snyggt just den här säsongen. En stadig baddräkt funkar vid alla tillfällen och badshorts kan vara riktigt snyggt tillsammans med en bikinitopp. Vill du skyla dig mer finns pareos, bikinikjolar och skira strandtunikor som kan tas med ner på djupet.

Fokusera på att hitta något som du kan sitta, gå och plaska i utan att behöva bekymra dig. Din sommar blir roligare så!