Snygga kläder till stranden

Att vara snygg på stranden är idag minst lika viktigt som att vara snygg på festen. Det spelar egentligen ingen roll var du befinner dig. Gillar du mode och skönhet så vill du vara snygg jämt! Detta är något som modeindustrin har förstått och idag finns det ett stort och varierat utbud av kläder som gör att du kan känna dig supersnygg även när du ligger och solar.

swimwearMånga stora klädkedjor har idag en skild avdelning endast för badplagg och på nätet hittar vi ett flertal olika webbutiker som fokuserar helt och hållet på bikinis, baddräkter och andra snygga och praktiska plagg för stranden. Phaxswimwear.se är en av alla badklädsbutiker du hittar på nätet. Hos dem hittar du allt från traditionella trekantsbikinis till bandeu-bikinis, tankinis och mycket annat.

För att verkligen kunna känna sig snygg måste man förstås klä sig i kläder som man känner sig bekväm i. Därför är det viktigt att hitta en bikini eller baddräkt som passar dig och din kroppsform. I dagsläget är det inte särskilt svårt att hitta en bikini med rätt passform, eftersom så gott som allt är inne just nu – halternecks, pushups, bandeau, baddräkter och så vidare. Valfriheten är just nu stor även när det kommer till färger och mönster. Oavsett om du väljer en klarblå trekantsbikini eller en bandeau-bikini med ett romantiskt mönster kan du just nu känna dig riktigt trendig. Självklart finns det vissa färger och mönster som är lite extra inne ibland, men detta är sådant som kommer och går. Det viktigaste är ändå att du känner dig snygg i din bikini.

Matcha gärna din bikini eller baddräkt med ett par snygga shorts, en skön tunika samt en stråhatt och ett par snygga bågar. Eller varför inte satsa på en snygg sarong eller strandklänning?

Och glöm inte bort att ta med de essentiella till strandhänget:

  • Solskyddskräm 
  • Två handdukar
  • Schysst musik och gärna en bluetooth-högtalare så du kan dela med dig av öset
  • En volleyboll eller badboll för lek i solen
  • Vattenflaskor
  • En eller två snacks såsom frukt eller smörgås