Smidigt under

När termometern börjar visa två-siffrigt minus är det inte alltid lätt att klä sig modernt och trendigt, utan att frysa. Många köper värmande jackor och täckbyxor för att hålla kylan ute men det är inte alltid så praktiskt och inte alltid så trendigt heller. Framförallt om du bor i innerstan. Då är ett tips att istället satsa på värmande plagg under, så du fortfarande kan ha din trendiga outfit.

Smidig bambu

Värmande

Ett material som passar perfekt att använda på plagg under en vanlig klädsel, så som underställ eller långkalsonger, är bambu. Bambu är ett material som är smidigt och följsamt på kroppen och materialet gör att understället blir tunt och passar perfekt att använda under vanliga plagg. Ett plus för bambu är att det också har luktreducerande egenskaper vilket gör att du kan använda det ett par dagar innan tvätt och att det fortfarande håller sig fräscht. Vi har hittat ett bambuunderställ på wahlmanskläder.se, som passar perfekt under den i övrigt moderna klädseln. På deras sida går att läsa att ” Bambun gör att understället blir mjukt och smidigt samtidigt som det andas och är svalt att bära”. Understället är i svart vilket gör att tröjan kan bäras under en kofta eller kavaj utan att ge sken om att det är ett underställ, praktiskt och trendigt på samma gång.

Värmande ull

Ett annat material som passar bra att använda på plagg under den dagliga klädseln är ull och framförallt merinoull. Merinoull är ett material som framtagits från en speciell fårtyp, merinofåret, vilket är extra fintrådigt vilket gör att underställen av denna typ blir tunna och behagliga att bära. Ull har den egenskapen att det även värmer vid lågintensiva aktiviteter, så som till vardags, vilket gör att det värmer gott under dina vanliga plagg. Det har likasom bambu också egenskapen att det är luktreducerande, ullen rengör nämligen sig självt till viss del av syret vilket gör att det kan räcka att vädra det efter en dags användande. Väldigt praktiskt. Är du intresserad av ett vardagsunderställ i ull kan du kolla in på smartson.se där de gjort ett test på ull underställ och tagit fram de 10 bästa sorterna idag.

Så vill ni möta vårens kalla dagar lika trendiga och modemedvetna som annars är en rekommendation att införskaffa ett bekvämt välsittande underställ att dra på under. Då håller du dig både trendig och varm på samma gång.