Presentdags

Att ge en present till en kvinnlig vän handlar om den där personliga touchen. En kvinna måste man verkligen känna för att kunna ge den där speciella gåvan som visar att man tänkt på just henne.

Halsband

Är du hennes bästa väninna så vet du säkert vilken stil hon föredrar och känner du inte din väninna så väl, kanske du kan fråga hennes andra vänner.

Något som alltid fungerar är en vackert dekorerad korg med smink, skönhets- och hårprodukter. Ett presentkort till en klädbutik eller något annat roligt presentkort fungerar alltid och är också en vacker gest som ger henne en möjlighet att själv välja det hon föredrar. Eller varför inte ett presentkort från en underklädesbutik? En kvinna kan väl aldrig få nog av vackra underkläder?

Smycken kan vara ett annat tips, varför inte från den vackra kollektionen Blad av Johanna N?  De smycken som kollektionen innehåller är enkla och vackra och passar till alla klädstilar och även till den lilla svarta kavajen när hon är på jobbet.

Vilken kvinna älskar inte skor? Vi har kanske inte alla budget för att köpa de där vackert designade skorna vi har haft ögonen på. Men ett litet presentkort som ger din väninna en rabatt kommer också vara en välkommen present. Det finns såklart lika många presenter som det finns personligheter och ett SPA-kort, en massage, yoga eller matlagningskurs kanske faller bättre in med din väninnas smak – men är du inte helt hundra på vad som kommer glädja henne så kan du vara hundra på att ett enkelt vackert designat smycke alltid passar, alltid faller i smaken och är en present som varar.