Köpa underkläder på nätet

517342-lingerie-female

Att köpa kläder på nätet är något som de flesta har gjort någon gång, en del har bara haft positiva erfarenheter av detta men inte alla har haft den turen.

Det främsta problemet många stöter på när det gäller både underkläder och kläder i allmänhet är storlekar och passform, detta är ju inte helt lätt att komma bort ifrån alla gånger, men så länge man kan sina mått och vet ett och annat om storlekar kan man absolut minska risken att det man köper inte passar. Har man dessutom handlat på butiken tidigare har man ju ännu bättre koll på deras storlekar.

Trosorna är ju sällan problemet när man ska köpa underkläder, det är BH:n som ställer till det för många. En engelsk studie antydde att det kunde vara så många som 70 procent av kvinnor som faktiskt hade fel storlek på sin BH. Detta beror mer eller mindre på att de blivit felinformerad om storlekar eller helt enkelt aldrig fått höra hur man tar sina mått och därigenom hittar sin perfekta storlek.

Det är två mått man verkligen måste se till att ta och det är omkretsen under bysten och där bysten är som störst. För det fösta måttet är det bäst att dra åt måttbandet något men med det andra måttet är det bättre om man lämnar lite luft mellan måttbandet och bysten. Dessa mått kan man sedan jämföra på Storlekar.se där man sedan kan få fram båda sin kupa och storlek.

Sedan kan det även vara bra att veta att det finns en skillnad mellan EU- och UK-kupor. Det är många butiker, speciellt på nätet, som kan ha delar av sitt sortiment från Storbritannien och detta är något man bör hålla utkik efter då detta annars kan leda till att man köper en som egentligen borde ha helt rätt passform men sedan sitter antingen för löst eller för tight.