Gör dig själv rock-chic

Vilken stil man har handlar om mer än bara vilka kläder, smycken och vilket smink man har. Hur man väljer att klä sig går ofta hand i hand med vilken attityd man har och med varje plagg man väljer att ta på sig väljer man också såväl medvetet som omedvetet vilka signaler man vill skicka ut till alla människor runtomkring en.

rock chicRockmodet har ända sedan det kom kommit att symbolisera individens frihet och har sett ut på många olika sätt. Rockstilen är väldigt anpassad för att man ska kunna välja själv hur man vill uttrycka sig medan de stilar som lutar mer mot preppyhållet oftare är mer uniforma där kläderna är väldigt lika varandra. Inom rockmodet kan man slita hål i sina jeans, sätta säkerhetsnålar i midjan på byxorna, använda sig av många olika sorters accessoarer, visa upp vilken musik man tycker om och det är okej att bära smink på annorlunda sätt än vad de flesta gör. Rockstilen premierar ett tänkande där man vill vara unik. Hämta inspiration genom att surfa runt på internet.

Band-tshirts låter dig som bär dem visa upp vilken musik du tycker om, vilket för många är viktigt och gör att du enklare kan hitta gemensamma vänner som lyssnar på samma musik som du. Det är också en bra konversationsöppnare och om du redan är van vid att använda band-tshirts vet du förmodligen redan om detta.