Frisyrtrender 2013

Årets frisyrtrender är något som alltid är intressant och som kan variera väldigt från år till år. Till skillnad mot förr, när det ofta var en frisyr som gällde för män och en annan för kvinnor, ser man idag en hel rad olika frisyrer när man kliver ut på stan. Dock finns det alltid några frisyrer som år från år är mer populära än andra och så även 2013.

FriseringFör tjejer ska håret i år vara axellångt. Den stora fördelen med den här stilen är att den förutom att vara både snygg och sexig även är enkel att styla till det resultat man eftersträvar. Även kort hår, a lá Miley Cyrus med flera, är en annan rådande frisyrtrend. De klassiska flätorna är en annan stil som fungerar alldeles utmärkt 2013.

Den lite längre luggen är en tydlig trend vad gäller frisyrer för män, det vill säga man låter luggen växa lite samtidigt som övriga delar håret hålls relativt korta. Denna frisyr kan samtidigt med fördel stylas om till en mer traditionell look om man så skulle önska.

I övrigt gäller i år för män och frisyrer att dessa helst ska vara stiliga och finslipade med rena och vassa konturer samt en i övrigt oerhört välslipad look.