Dyr och billig shopping

Så här när våren är på ingång kan det vara kul att förnya garderoben på lite olika sätt både i form av kläder och skor, men även i form av accessoarer av olika slag. Ett bra tips kan vara att shoppa några lite dyrare grejer och några lite billigare. Sedan är det absolut inte fel att även blanda dyra plagg med lite billigare när det väl är dags att klä sig.

ShoppingKänner man för att unna sig lite lyx finns det som bekant en rad olika märken värda att spana in, som till exempel Dolce Gabbana, Dior eller varför inte Valentino som är vida känt för sina exklusiva klänningar. Gillar man väskor är givetvis Louis Vuitton eller Gucci självklara val. Vad gäller solglasögon fungerar givetvis Gucci bra även här, men också Ray Ban. Smycken från exempelvis Chanel, Michael Kors eller Versace fungerar också bra om man vill lyxa till det lite extra.

Vad gäller billigare kläder, men som ändå fortfarande är snygga och trendiga så finns det en rad olika märken och butiker att tillgå, som till exempel H&M, Cubus eller Gina Tricot. Några klädbutiker där det går att hitta en hel del snygga kläder som samtidigt inte är så dyra. I dessa affärer går det även att hitta coola accessoarer till bra priser.

Ett annat alternativ om man vill hitta billiga och snygga kläder är att handla på second hand, perfekt om man samtidigt vill vara miljövänlig eftersom man då återanvänder kläder.