Accessoarer hösten 2013

AccessoarerSåhär när hösten har gjort sitt definitiva intåg kan det alltid vara kul att piffa till sig själv eller sin mobil med lite vackra accessoarer.Vad gäller smycken i höst ska dessa vara stora och verkligen ta plats på ett nästintill överdådigt vis.

Halsband ska gärna vara så stora som möjligt med någon stor attiralj hängande längst ner En annan tydlig trend vad gäller smycken är att de ska vara rika på färger och verkligen glittra. Detsamma gäller även för klockor och andra accessoarer.För män gäller ungefär samma sak som för kvinnor när det kommer till smycken, även om man som kille kanske inte ska satsa på just ett överdådigt halsband.

Snygga handväskor är ju något som man aldrig kan får för mycket av. Vi väljer att kalla det för accessoar även om det givetvis också har sin praktiska funktion också. I höst är det framförallt väskor med rutiga mönster som kommer att vara mest inne. Ta en titt till exempel här på några av Guccis handväskor.

Förutom att piffa till sig själv lite extra kan man göra detsamma även med sin mobil eller smartphone. Utbudet av accessoarer till mobiler är enormt och det går verkligen att hitta någonting som passar alla. Vill man göra sin mobil stilig och inte alltför prålig kan kanske ett så kallat ”mjukt” skal vara något att satsa på. Precis som namnet antyder är dessa skal mjuka till skillnad mot de mer traditionellt hårda skalen som funnits till mobiltelefoner i 15 år vi det här laget.

För den som verkligen vill vara trendig bör man satsa på ett lite exklusivare skal i läder eller annat liknande material och kanske då från det berömda modehuset Hugo Boss som lanserat ett antal olika skal i läder för Iphone 4.

Något annat som blivit populärt på senare tid är att förvara sin mobil eller smartphone i små snygga väskor av olika slag. Dessa väskor finns i flera olika utföranden med antingen knappar och spänne alternativt ett litet snöre som tillsluter väskan. En del väskor påminner en del om de stora portmonnäer som var vanliga förr i tiden, och som en del kanske sett sin mormor eller morfar gå och bära på.